Fakültemizi Kazanan Öğrenciler için Oryantasyon Programı

20 Ekim 2020, Salı 91

Değerli Öğrencilerimiz,

2020-2021 Akademik Yılı’na hoşgeldiniz. Artvin Çoruh Üniversitesi (AÇÜ), Orman Fakültesi, Orman Mühendisliği Bölümü olarak, sizleri bölümüzün bir parçası olarak aramızda görmekten dolayı sevinçliyiz. Yeni bir eğitim sürecinin başında sizlerle yüz yüze olamamanın verdiği buruk sevincimizin en kısa sürede sona ermesini ve sizleri aramızda görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Bir an önce sona ermesini ümit ettiğimiz pandemi sürecinde üniversitemiz tarafından, 2020-2021 Akademik Yılı  Güz Dönemi için eğitim-öğretim faaliyetlerinin uzaktan eğitim yöntemiyle (senkron/asenkron) yürütülmesi kararı alınmıştır.

Siz değerli öğrencilerimizin sağlığının öncelikli olduğu bu dönemde uzaktan eğitim yapılacaktır. Derslerin mümkün olan en iyi şekilde yapılabilmesi adına sürekli olarak bilgilendirileceksiniz.

Kıymetli öğrenciler,

Bölümümüze yeni başlayan öğrencilerimizin, üniversite ve çevreyle uyum sağlamalarını kolaylaştırmak, üniversitemizin ve bölümümüzün yapısını ve olanaklarını tanımalarına yardımcı olmak amacıyla "oryantasyon programı" yapılacaktır.

Oryantasyon Programı süresince, öğrencilere her konuda yardımcı olmak amacıyla google meet/zoom üzerinden tanışma oturumları kurulacak olup, öğrencilerimize AÇÜ hakkında genel ve akademik konularda bilgilendirmeler yapılacaktır.

Program 21 Ekim Çarşamba (bugün) günü saat 15:00-16:00 arasında yapılacaktır. Katılımlarınız önemlidir.