"Milli Ağaçlandırma Günü" Seyitler Yerleşkesinde Yapıldı...

13 Kasım 2020, Cuma 189

11.11.2020 Çarşamba günü saat 11:11' de Üniversitemiz Seyitler Yerleşkesi'nde Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında fidan dikme töreni düzenlendi.

Artvin Orman Bölge Müdürlüğü ve Üniversitemiz Orman Fakültesi birlikteliğinde organize edilen tören, Artvin Vali Yardımcısı Aydın GÖÇER, Belediye Başkanı Demirhan ELÇİN, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin PEKER ve Prof. Dr. Murat KİBAR, Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer ÖLMEZ, Artvin Tarım İl Müdürü Dursun OKUR, Artvin Orman Bölge Müdür Yardımcısı Ali UZUNCAN ve müdürlük yetkilileri, Üniversitemiz personeli ve Karadeniz Bakır İlköğretim Okulu öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Artvin, Ağaçlandırma ve Toprak Muhafaza Şefi Ayşe ACAR' ın sunumu ile gerçekleştirilen programda fidan dikimi hakkında bilgilendirme yapıldıktan sonra saat 11:11' de etkinliğe geçildi. Yerleşkemize 112 adet fidan dikilmesiyle tören tamamlandı.